Home

by Maketo • | | 0 comments
Димитар Гелев Една од најголемите тајни од животот на Распутин е неговата посета на Македонија и на манастирите на Света Гора, непосредно пред почетокот на Илинденското востание. Тоа е тајна, која се уште не ја знае никој. Семејството на Распутин во Русија систематски било малтретирано и п...read more
New Post
feeds Feeds
Maketo VMRO Ivaylo Brezov