Home

by Maketo • | | 0 comments
Текстот е објавен на 26-ти септември 2008-ма година во неделникот „Фокус“ во бројот 691 Пишувал Блаже МИНЕВСКИ Според Милан Ивановски, археолог кој веќе 35 години работи во областа на заштита на културните споменици и на националното богатство на македонскиот народ, Македонија со години н...read more
New Post
feeds Feeds
Maketo VMRO Ivaylo Brezov