Home

by Maketo • | | 0 comments
Со само неколку провокативни реченици во својата колумна, синот на Киро Глигоров повторно го отвора подзаборавениот случај - атентат Пишува: Синиша Станковиќ Владимир Глигоров, синот на поранешниот претседател Киро Глигоров, ја актуелизира темата - атентат врз неговиот татко. Со само некол...read more
1234
New Post
feeds Feeds
Maketo VMRO Ivaylo Brezov