Home

by Maketo • | | 0 comments
Кралицата на ромската песна Есма Реџепова Теодосиевска е пред ново љубовно искушение - да стане грчка снаа или не. Дознаваме дека веќе подолго време во неа е вљубен познат грчки бизнисмен од шоубизнисот и дека секое нејзино гостување го користи за да Кралицата на ромската песна Есма Реџепова...read more
by Maketo • | | 0 comments
Целиот бизнис за тие години го развивал на црно. "Во тоа време за фотографиите не плаќав данок за заработените пари. Така беше тогаш", ни откри Буџаку. Тој со парите одел на одмор и купувал книги. Тој е многу горд на неговите три библиотеки Претседателскиот кандидат на Демократската...read more
by Maketo • | | 0 comments
Дезинформацијата дека Шакира имала македонско потекло пред неколку дена навидум координирано ја имаат објавено два-три провладини медиуми, меѓу кои Сител и Курир, а ја прошириле и многу копи-пејт портали. Денес „крваво“ ја потврдува и Утрински весник. Не знам дали се работи за елемент од нова ка...read more
1 ... 5678
New Post
feeds Feeds
Maketo VMRO Ivaylo Brezov